fo023240: Openbaar vervoer, Metro, Transport - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van mensen die op en af de roltrappen van de metro van Brussel stappen. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"