fo018135: Hendrik de Man en Plan van de Arbeid
"Zwart-witfoto van een propagandapancarte voor het Plan van de Arbeid met daarop afgebeeld Hendrik de Man met pijp en als opschrift: Een de Man, Een Woord: de helft der werklozen aan den arbeid, heropbeuring van handel, nijverheid, landbouw. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"