af000491: Open oog voor de natuur. Natuurwandeling voor iedereen - CVN; Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie; De Wielewaal
"Affiche uitgegeven tussen 1966 en 1983 door het Centrum voor Natuurbeschermingsedukatie (CVN), de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) en De Wielewaal voor een wandeling. Tekst: Open oog voor de natuur. Natuurwandeling voor iedereen. Naar: Datum: Uur: Verzamelplaats: Leiding: Natuurgidsen van het Centrum voor Natuurbeschermings-edukatie (CVN), Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN), Ornitholigische Vereniging «De Wielewaal» v.z.w. Kontaktadres: Ommegankstraat 26, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"