te002749: Le Christ au masque à gaz - Wilchar

(untitled)
"Een kopie van de tekening 'Le Christ au masque à gaz' van de Duitse cartoonist George Grosz, uit een krant of tijdschrift, werd door Wilchar bewerkt door middel van de spattechniek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"