De luchthaven onder druk : op zoek naar evenwicht tussen economische ontwikkeling en een leefbare omgeving - De Witte, Lodewijk (Provincie Vlaams-Brabant, 1998)
"Toespraak voor de provincieraad van Vlaams-Brabant door Lodewijk De Witte op 29 september 1998"