fo026010: Vrouwendag Turnhout. - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een boekenstand op de Vrouwendag, aandachtige bezoeksters bekijken de stand op het doek staat Vrouwenkomitee, Turnhout, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"