Kinderliederen [Bladmuziek] : negende reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius; Metropolis, 1926)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Polleke PlekVan een muisjeDe Kat op 't dekselkenHop, mijn PaardekenBim-bam-beierenTrommelstokken! Trommelvel!Partituren voor : zang en klavier"