af003948: Alfons Laridon - BSP (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Alfons Laridon in gezelschap van Karel Van Miert. Tekst: Alfons Laridon 1e kandidaat Kamer. VRIJ VAN ZEGEL - Wetgevende verkiezingen 17-12-1978. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"