fo000261: Paul-Henri Spaak - Actualit
"Zwart-witfoto van Paul-Henri Spaak in gesprek met journalisten na de vorming van een nieuw kabinet: 14 april 1938. Iets onscherp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"