af007821: Geneeskunde voor het Volk Mechelen - Geneeskunde voor het Volk; Lambreghts, Karl (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Geneeskunde voor het Volk (Mechelen) voor een bal. Afbeelding: tekening van een injectiespuit en een stethoscoop samen aan het dansen. Tekst: GENEESKUNDE VOOR HET VOLK MECHELEN. Ve JAARBAL. ZAAL 'T KRANSKE TERVUURSE STEENWEG 16. ZATERDAG 19 SEPTEMBER OM 20 UUR. 50 FR. INKOM. V.U. Karl Lambreghts - Hanswijkstraat - 64 - Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"