De hulp aan Republikeins Spanje uitgaande van de BWP-afdeling Gent-Eeklo, meer specifiek de opvang van Spaanse kinderen (1936-1939) - Eeckhout, Tania (Gent: Eeckhout Tania, 1986)
"Licentiaatsverhandeling RUG"