Conferència inaugural : Curs de Postgrau en Economia Social : Diploma en Economia Social i Tècniques de Gestió de les Entitats sense Ànim de Lucre (ESAL) / a càrrec de Jordi Serrano i Blanquer (Documents; 27)
Escola Universitària d'Estudis Empresarials (UB), Barcelona, 12 de febrer de 1993