Possibilistes i federals política i cultura republicanes a Reus : (1874-1899) / Àngel Duarte i Montserrat ; pròleg de Pere Anguera - Anguera, Pere; Duarte, Ángel (1957-) (Biblioteca d'autors reusencs i d'obres d'interes local ; 80)
Patrocinado por: Associacció d'Estudis Reusencs