Els Republicans nacionalistes i el catalanisme polític : Albert Bastardas i Sampere : 1871-1944, una biografia política / Alfred Pérez-Bastardas ; pròleg de Josep Termes - Termes, Josep; Pérez-Bastardas, Alfred (Estudis i documents; 40-41)
Bibliografia p. 478-484