Els valencians davant la qüestió nacional / Vicent Pitarch ... [et al.] - Pitarch, Vicent (Tres i quatre. Serie La unitat ; 78)
Recoge las conferencias del ciclo "Els valencians davant la qüestió nacional", Castellón, octubre de 1983