Anarquisme, exposició internacional : del 27 de setembre al 10 d'octubre de 1993, Barcelona: debate internacional / organizan: Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarco-sindicalistes ... [et al.]
Organizadas por: Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarco-sindicalistes, Fundación Anselmo Lorenzo, Ateneu Enciclopèdic Popular, Ateneu Llibertari "Poble Sec"