El catalanisme i l'Estat : la lluita parlamentària per l'autonomia (1898-1917) / Agustí Colomines i Companys ; presentació de Josep Termes ; proleg de Miquel Roca i Juyent - Termes, JosepRoca i Junyent, Miquel; Colomines i Companys, Agustí (Biblioteca Abat Oliva ; 133)
9è premi de recerca històrica de la Fundeció Congrés deCultura Catalana