El problema peninsular 1924-1932 : història d'una campanya epistolar a favor de l'autonomia de Catalunya i de la Unió d'Espanya amb Portugal, feta el gener, febrer i març de l'any 1924, en plena dictadura militar ... / un assaig de repertori d l'iberisme fet de Joaquim Cases-Carbó - Casas-Carbó, Joaquim
Precede al tít.: Un llibre estel?