I Jornades d'Estudis "Carmel Giner Bolufer" de Pego i les Valls : actes 2004 / [coordinació, Joan Miquel Almela] - Almela, Joan-MiquelSolbes López, Rosa (Jornades d'Estudis "Carmel Giner Bolufer" de Pego i Les Valls (1°. 2004))
Bibliografía | Contiene: Els presente a Maria Cambrils: la feminista socialista dels anys 20 ja té identitat / Rosa Solbes