Narcís Verdaguer i Callís (1862-1918) i el catalanisme possibilista / Joaquim Coll i Amargós ; pròleg de Jordi Casassas i Ymbert - Coll i Amargós, Joaquim (Biblioteca Abat Oliba ; 205)
Bibliografia: p. 503-530. Índices