Rianxo na Guerra Civil : campo de concentración de prisioneiros de guerra, 1937-1939 / Xosé Comoxo, Xesús Costa e Xesús Santos - Costa Rodil, XesúsSantos Suárez, Xesús; Comoxo, Xosé
Bibliografía: p. 137. Anexo documental: p. 111-124