Catro renovadores da arte galega : Souto, Colmeiro, Laxeiro, Seoane : Autorio de Galicia, Sala de Exposiciones "Isaac Díaz Pardo", outubro/novembro 1993, Santiago de Compostela] / [presentación Xerardo Estéves Fernández]
Bibliografía