Historia de Catalunya / director, Pierre Vilar ; coordinador, Josep Termes. Vol. IX-X. La Catalunya autonòmica : 1975-2003 / Borja de Riquer i Jordi Maluquer de Motes - Riquer, Borja deMaluquer de Motes, Jordi
Bibliografía: p. 691-694 (Vol. X). Índices | Contiene: Primera part -- Segona part