L'oposició antifranquista i els comunistes mallorquines (1939-1977) / David Ginard i Féron; pròleg de Pere Gabriel - Gabriel, Pere; Ginard i Féron, David (Biblioteca Serra d'Or ; 202)
Fuentes: p. 315-321. Índices