La Guerra i la revolució a Catalunya : Barcelona, 4 al 7 de novembre de 1986 (Colloqui Internacional sobre la Guerra Civil Espanyola 1936-1939 (2°. 1986. Barcelona))
En la cub.: Centre d'Estudis Històrics Internacionals, Centre per a la Investigació dels Moviments Socials, Universitat de Barcelona