Anarquia i república a la Cerdanya (1936-1939) : el "cojo de Málaga" i els fets de Bellver / Joan Pous i Porta, Josep M. Solé i Sabaté - Solé i Sabaté, Josep M.; Pous i Porta, Joan (Club de butxaca; 95)
Subtít. tomado de la cub. | Notas. Bibliografía