L'Obra financera de la Generalitat en els sis primers mesos de la revolta : 19 de juliol del 1936- 18 de gener del 1937 / per J.O. Barça - Barça, J. O. (Antecedents i documents; 9)
Ed. Facs. de: Barcelona : [s.n.], 1937