Ponències : del II Congrés [celebrat el dies 10, 11, 17 i 18 de desembre de 1977] / del PSC
Contiene: Estatuts.- Manifest-Programa.- Declaració política.- Política municipal.- Lluita a l'empresa.- Unitat socialista