Primer Congrés : [25 i 26 de febrer de 1978, al Palau de Congressoss del Poble Espanyol de la ciutat de Mallorca] / Federació Socialista Balear-PSOE
En la cub.: Guanyem la nostra llibertat PSOE Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera