Voor Spanjes Vrijheid : 1936-1961 25 jaar geleden--- / [Wim Geldof, Rodolfo Llopis, Camille Huysmans] - Llopis, Rodolfo (1895-1983) Huysmans, Camille; Geldolf, Wim
Contiene: "De oorlog in Spanje (1936-1939) / Camille Huysmans ; Fragmenten uit "Battus mais pas vaincus" / Rodolfo Llopis ; "Reizen naar Spanje" / Camille HuysmansEn cubierta: PasaremosDatos sacados de la cubierta