Manifest comunista / C. Marx, F. Engels. Manifest inaugural i estatuts / de l'Associació Internacional dels Treballadors - Engels, Friedrich (1820-1895); Marx, Karl (1818-1883) (Serie popular de classics del socialisme)
Contiene: Prefacios de Friedrich Engels a distintas ediciones del Manifiesto de 1872 a 1893. Carta de Carlos Marx a Friedrich Engels (4-11-1864)