Reglament : de la Caixa contre l'atur forçós... aprovades...17 de gener de 1923 i 21 d'octubre de 1924 / [en la Junta general Extraordinaria celebrada por] Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria. Secció Permanent d'Organització i Treball
Suplement al n. 24 de Lluita, publicación mensual de la Federació de Dependents de Catalunya