El Vaticà i la Guerra Civil / H. Raguer - Raguer, Hilari (Textos i documents; 1)
Texto presentado en las Jornades Ctalanes del Moviment Internacional d'Intel.lectuals Catòlics, en Barcelona, els dies 6-8 de novembre del 1981