El Franquisme contra Esquerra : els alcaldes i diputats afusellats d'Esquerra Republicana de Catalunya / Josep Maria Solé i Sabaté, Oriol Dueąs i Iturbe - Dueąs Iturbe, Oriol; Solé i Sabaté, Josep M.
Contiene relación biográfica de alcaldes de ERC fusilados y análisis de casos de diputados.