Diàlegs per a la internacionalització : Barcelona 29 de setembre de 2006 - Nonell, IsabelNueno, Pedro (1944-) Puigcercós, Joan (Debats socioeconòmics; 1)
Publicación fruto de la jornada: Diàlegs per a la internacionalització, realizada en Barcelona el 29 de setembre de 2006 | Contiene: Presentació / Isabel Nonell. -- Conferència magistral / Pedro Nueno. -- Ponència / Joan Puigcercós. -- Taula rodona. --Preguntes del públic