L' economia de la identitat : el nostre valor afegit : Barcelona 3 octubre de 2007 / Joan Manuel Tresserras - Nonell, Isabel; Tresserras, Joan (Debats socioeconòmics; 2)
La publicación recoge la jornada: L'economia de la identitat: el nostre valor afegit, realiazada en Barcelona el 3 de octubre de 2007 | Contiene: Presentació / Isabel Nonell. -- L'economia de la identitat: el nostre valor afegit / Joan Manuel Tresserras. -- Taula rodona.