Memòries d'un burgès i d'un proletari : de la República al 23-F (1931-1981) / Enric Vila Casas, Paco Candel ; il°lustracions de Floreal ; pròleg de Josep M. Ainaud de Lasarte - Candel, Francisco (1925-2007) Floreal (1946-1997) Ainaud de Lasarte, Josep M.; Vila Casas, Enric (1924-)
En el lomo: 208En la port.: Fundació Privada Vila Casas, Fundació Picasso-Reventós