Turisme d'identitat, qualitat i competitivitat : Barcelona, 22 maig 2007 / [Roger Carter ; presentació, Isabel Nonell ; inaguración, Josep Huguet] - Nonell, IsabelHuguet, Josep (1951-); Carter, Roger (Debats socioeconòmics; 4)
La publicación recoge la jornada: Turisme d'identitat, qualitat i competitivitat, realizada en Barcelona el 22 de mayo de 2007