La Unió de Rabassaires : Lluís Companys i el republicanisme, el cooperativisme i el sindicalisme pagès a la Catalunya dels anys vint / Jordi Pomés ; pròleg de Pere Gabriel - Gabriel, Pere; Pomés i Vives, Jordi (Biblioteca Abat Oliba; 223)
Fuentes y bibliograf.: p. [601]-626. Índice