Declaració del candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Raimon Obiols, feta a Sau el 2 d'octubre / Raimon Obiols - Obiols, Raimon (1940-)
Datos tomados de la cub. En la cub.: Catalunya, tardor de 1983