Beasain debe su evolución al transporte y la industria, 1840-1940 : = Beasainek bere bilakaera garraiobide eta industriari zor, 1840-1940 / [texto], Pello Joxe Aranburu Ugartemendia ; [fotografías], Luis Mari Intza Igartua - Intza Igartua, Luis Mari; Aranburu, Pello Joxe (Beasaingo paperak; n. 16)
Bibliografía: p. 125-126