La repressió franquista al País Valencià / Primera Trobada d'Investigadors de la Comissió de la Veritat ; Pelai Pagès i Blanch (editor) - Pagès, Pelai (Trobada d'Investigadors de la Comissió de la Veritat (1°. 2008. Valencia))
Incluye referencias bibliográficas