Consell de guerra i condemna a mort de Lluís Companys, President de la Generalitat de Catalunya (octubre de 1940) : = Consejo de guerra y condena a muerte de Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya (octubre de 1940) / Lluís Companys - Companys, Lluís (1882-1940)
Índices