L'aproximació de la política a la ciutadania : la participació ciutadana en l'àmbit local / Margarida Camprubí i Vendrell - Camprubí i Vendrell, Margarida (Papers de la Fundació / Fundació Rafael Campalans; 155)
Bibliografía: p. 37-39