La salut pública que no va poder ser : José Estellés Salarich (1896-1990) : una aportació valenciana a la sanitat espanyola contemporània / Josep Bernabeu-Mestre - Bernabeu Mestre, Josep (Historia. Sèrie Minor; 62)
Bibliografí