Experiencias análogas : Franco, Horthy y la Alemania nazi / Matilde Eiroa de San Francisco - Eiroa San Francisco, Matilde
Separata de: Dél-Európa Vonzásában : Tanulmányok Harsányi Ivan 70. születésnapjara. Pecs : University Press, 2000