Ernest Lluch opina : articles de premsa. VIII / Ernest Lluch ; [pròleg, Oriol Bohigas] - Bohigas, Oriol; Lluch, Ernest (1937-2000) (Ernest Lluch Opina; 8)
En la cub.: Ernest Lluch, home de pau i dialegArtículos editados en "La Vanguardia" entre 1994-2000