Quimeres : sociabilitats i moemòries col.lectives a la Catalunya del segle XX / Montserrat Duch Plana ; [ prólogo de Borja de Riquer i Permanyer] - Riquer i Permanyer, Borja de; Duch i Plana, Montserrat (Recerca; 24)
Bibliografía: pp. 189-200