Costumari catalá : el curs de l'any / per Joan Amades - Amades, Joan
Contiene: Vol. I. Hivern -- Vol. II. Les carnestoltes, la quaresma, setmana santa, el cicle pasqual -- Vol. III. Corpus, primavera -- Vol. V. Tardor. | Reprod. de la ed. de: Barcelona : Salvat, 1950-56