Manifest-programa : candidadura "Socialistes de Catalunya" / [Partit dels Socialistes de Catalunya]
En la cubierta: Per una Catalunya lliure, pròspera i sense classes : vota la candidatura Socialistes de CatalunyaTítulo tomado del comienzo del texto